A KLUBRÓL SÉTAREPÜLÉS ÁRAK REKLÁM, RENDEZVÉNYEK VERSENYEK TÖRTÉNELEM GALÉRIA 


Néhány szó rólunk ...

A KlubtagjainkVersenycsapat Krosno-ban

Alábbiakban szeretnénk néhány információt megosztani Látógatóinkkal klubbunkról, és "klubbéletünk" mindennapjairól.

A dolgos hétköznapok mellett néhány szabad hétvégét időnként egy egész hetet töltünk el jótársaságban egyszerű hétvégi repüléseken vagy komoly versenyeken. A kikapcsolódást és az aktív pihenést választjuk repüléseink alkalmával ...


... ebből is adódik, hogy a

Budapest Ballon Club

ahogy mi szoktuk mondani egy klasszikus sportrepülő klub. Tevékenységei és léte jellemzően inkább baráti és sportos, nem pedig üzleti.

        Alapvetően egy baráti társaság, melyben több klubtagnak korábban egyéb repülőeszközzel is volt hosszab rövidebb ideig "kapcsolata". Egy biztos, hogy Mindenkit a repülés szeretete hozott a klubba.

 

        Klubtagjaink egy része már akkor is foglalkozott sportrepüléssel, amikor ezt még csak az MHSZ keretében lehetett megtenni. A "hőskorban" a hőlégballon és egyéb sportrepülésnek az MHSZ adott keretet. Jelenleg a jogszabály biztosította lehetőségek szerint önálló sportegyesületként működünk. A Budapest Ballon Club a mai gazdasági rendszernek és előírásoknak megfelelően önálló sportklub, mely az MRSZ (Magyar Repülőszövetség) tagja.
... "hőskor" az MHSZ-ben ...hajnali repülés ...

        Klasszikus sportklub, mivel tagjai és vezetősége megpróbálja a "lehetetlent" és szabadidős sportként tekint minden megmozdulásra, minden tevékenységre, minden munkára, melyet el kell végezni klubbon belül és kívül. A repülésben való részvétel és eme célt szolgáló mindennemű tevékenység önzetlen, egyéni haszonszerzéstől mentes. Alapvetően azon dolgozunk, hogy hétköznapi életünk mellett a klubban létrehozott értékekkel egy célt és annak gyümölcsét hozzuk létre a repülést és annak fantasztikus élményét.

Ezért vállalunk reklám tevékenységet, utas repültetést, ezért keressük támogatóinkat.